شهردار مشهد مقدس: پیام حضور مردم در مراسم تشییع شهدا، پیام همدلی و همراهی و انسجام مردم است  مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها
شهردار مشهد :

شهروندان مشهدی ایده های خود را برای استفاده بهتر از «کوه پارک» ارائه دهند

  • کد خبر: ۶۹۹۰۶
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۲
شهروندان مشهدی ایده های خود را برای استفاده بهتر از «کوه پارک» ارائه دهند
محمدرضا کلائی، شهردار مشهد از همشهریان درخواست کرد اگر پیشنهادی برای استفاده بهتر از فضای کوه‌پارک مشهد دارند، ارائه دهند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدرضا کلائی در پیامی اینستاگرامی نوشت: به‌جرئت می‌توان گفت که کوه پارک مشهد آغازکننده یک تحول در زمینه گسترش فضای پارکی و عرصه‌های عمومی در مشهد بود؛ پروژه‌ای که از درون آن یک دعوای بزرگ با همه سختی‌ها بیرون آمد و خوشبختانه سبب شد از خسارت به محیط زیست جلوگیری شود و سرانه سبز شهروندی در کمربند سبز جنوبی مشهد را به‌میزان چشمگیری افزایش دهد.


وی با بیان اینکه اگر بخواهیم به لحاظ وسعت و با آماروارقام صحبت کنیم باید بگویم کوه پارک مشهد نسبت به پارک ملت مشهد حدود ۱۰ برابر وسعت دارد، ادامه داد: سیر تکاملی کوه پارک در فازبندی‌های مختلف عملیاتی شده ازجمله آبشار‌هایی که در این پروژه در دامان طبیعت ایجاد شدند، فضای بازی تعبیه شده برای کودکان و فضای ایده‌آل برای دورهمی‌های خانوادگی همچنان ادامه دارد.


وی افزود: اگر وضعیت کرونا نبود، قصد داشتیم رویداد‌های متنوعی را در این عرصه اجرا کنیم؛ امیدواریم به زودی با عبور از این روز‌های سخت، این بستر فراهم شود و حضور پرشمار همشهریان عزیز را در یک محیط خوب و خاطره انگیز و در کنار قله زو شاهد باشیم.


کلائی تأکید کرد: تا کامل شدن پروژه کوه پارک مراحل مختلف دیگری برای اجرا پیش بینی شده است که به‌همین دلیل از شما درخواست می‌کنم اگر تابه حال به کوه پارک سر نزده اید، حتما یک بار برای دیدن این پروژه به انتهای خیابان دلاوران مراجعه کنید و اگر هم تجربه بازدید از این فضا را داشته اید، هر ایده و پیشنهادی را که برای رونق هرچه بیشتر و تعریف کاربرد‌های نو و در عین حال منطبق با آنجا به ذهنتان می‌رسد، با ما در میان بگذارید.


وی تصریح کرد: لطفا در سامانه «ایده‌های شهری» ثبت نام کنید تا همکاران ما از نظر‌های شما در بهبود خدمات و گسترش فعالیت‌ها در کوه‌پارک استفاده کنند؛ گفتنی است برای ایده‌های قابل اجرا جوایزی نیز در نظر گرفته ایم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->